MatrixWeb


MatrixWeb je informatička mrežna stranica koja objavljuje vijesti, podatke i činjenice iz područja informatičkih tehnologija.

MatrixWeb donosi sljedeće rubrike: vijest, komp i web (računala, hardver, softver, mob, izrada i održavanje mrežnih stranica itd.), net (računalna i mrežna sigurnost), foto (izložba slikopisa).

Copright © sadržaj je zaštićen. Moguće ga je dalje distribuirati za nekomercijalno-informativne svrhe uz navod (Izvor: www.matrixweb.tech.blog), te poveznice na stranicu, za komercijalne svrhe trebate nas kontaktirati. MatriWeb djeluje i na sljedećoj mrežnoj stranici www.matrixweb.info sa istim sadržajem. MatrixWeb i autori ne snose odgovornost za korištenje i dijeljenje sadržaja ove stranice.

MatrixWeb djeluje na nekomercijalnim temeljima, a sadržaj je djelo zaljubljenika u informacijske tehnologije koji imaju zajednički cilj promicati i poticati informatičku pismenost, znanja i vještine. Postavljen je na WordPress postolje i koristimo WP sustav.

Urednik i mrežna izrada MatrixWeba: Branimir Bučanović.

MatrixWeb je otvoren za različite oblike suradnje i promidžbe s pojedincima, organizacijama, obrtima i sl. Možete nam se javit putem obrasca.