MatrixWebMatrixWeb.info objavljuje vijesti, podatke i činjenice iz područja informatičkih tehnologija, web dizajna, mrežne sigurnosti, interneta i društvenih mreža.

MatrixWeb donosi sljedeće rubrike: vijesti (iz informatičkog svijeta), komp i web (računala, hardver, softver, mobiteli, izrada i održavanje mrežnih stranica itd.), net (računalna i mrežna sigurnost), legislativa (zakonske odrebe i propisi iz IT područja), foto (izložba slikopisa).

MatrixWeb ima za cilj promicati i poticati informatičku pismenost, znanja i vještine. Integriran je u WordPress mrežni sustav i postolje, te programiran i održavan putem WP-a, na MatrixWeb.info domeni.

Copyright © sadržaj je zaštićen. Ukoliko želite koristiti bilo koji dio MatrixWeb sadržaja, u komercijalne svrhe, trebate nas kontaktirati. Dopušteno je dijeljenje sadržaja, na društvene mreže webove ili druge medije, uz navod Izvor:www.MatrixWeb.info ili postavljanja poveznice koja izravno vodi na sadržaj.

MatrixWeb i autori ne snose odgovornost za korištenje i dijeljenje sadržaja ove stranice.

MatrixWeb je nekomercijalno glasilo koje djeluje iz Hrvatske. Urednik i web administrator: Branimir Bučanović.

MatrixWeb je otvoren za različite oblike suradnje s pojedincima, organizacijama, udrugama, obrtima, poduzetnicima, medijima i sl. Možete nam se javit putem E-pošte, obrasca ili društvene mreže.